Kvr rakentaminen: ammattitaitoista palvelua

Päivämäärä: 8.5.2024
Kategoriat: Yleinen
Kirjoittanut: Johanna Lindholm

KVR-urakoinnin perusteet

Kokonaisvastuurakentaminen (KVR) on rakennusmalli, jossa yksi pääurakoitsija ottaa vastuulleen koko rakennusprojektin hallinnan, suunnittelun ja toteutuksen. Tämä selkeyttää vastuunjakoa ja vähentää tilaajan hallinnollista taakkaa.

Rakennuspalvelu Lindholm on valinnut tämän mallin varmistamaan, että jokainen projekti toteutetaan tehokkaasti ja laadukkaasti alusta loppuun. Yritys tarjoaa asiakkaille räätälöityjä ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Projektin suunnitteluvaihe

Onnistunut projekti alkaa huolellisella suunnittelulla. Rakennuspalvelu Lindholm toteuttaa aluksi perusteellisen tarvekartoituksen, jossa kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja toiveet. Tämän perusteella laaditaan yksityiskohtainen suunnitelma.

Projektin alkuvaiheessa tehtävä riskien arviointi ja aikataulutus ovat keskeisiä tekijöitä projektin sujuvuuden takaamiseksi. Näin kaikki osapuolet saavat selkeän kuvan projektin laajuudesta ja aikataulusta.

Työmaan hallinta ja laadunvalvonta

Tehokas työmaan hallinta on avainasemassa laadukkaan lopputuloksen saavuttamisessa. Rakennuspalvelu Lindholm hyödyntää moderneja työmaanhallintamenetelmiä, jotka varmistavat työvaiheiden sujuvan ja turvallisen etenemisen.

Laadunvalvonta on olennainen osa Rakennuspalvelu Lindholmin työmaan hallintaa. Se sisältää kaiken materiaalien tarkastuksesta työn suorituksen seurantaan, mikä takaa, että lopputulos täyttää asiakkaan vaatimukset.

Vastuullisuus ja ympäristön huomioiminen

Rakennuspalvelu Lindholm sitoutuu ympäristöystävällisiin rakennuskäytäntöihin ja pyrkii minimoimaan hankkeiden ympäristövaikutukset. Tämä käsittää jätteen vähentämisen, kierrätysmateriaalien käytön ja energiatehokkuuden edistämisen.

Yritys noudattaa tiukkoja turvallisuusstandardeja ja varmistaa, että kaikki työntekijät saavat asianmukaisen koulutuksen ja suojavarusteet, edistäen näin turvallista ja terveellistä työympäristöä.

Asiakassuhteiden ylläpito ja jälkihuolto

Rakennuspalvelu Lindholm pitää asiakassuhteen yllä myös projektin päätyttyä. Yritys tarjoaa kattavan jälkihuoltopalvelun, joka takaa asiakkaiden tyytyväisyyden lopputulokseen ja mahdollisten ongelmien nopean ratkaisun.

Asiakaspalautteen kerääminen on keskeinen osa Rakennuspalvelu Lindholmin toimintaa, auttaen yritystä kehittämään palveluitaan ja tarjoamaan jatkuvasti parasta mahdollista palvelua.

Yhteenveto

Kokonaisvastuurakentaminen on tehokas keino toteuttaa rakennushankkeita laadun ja sujuvuuden varmistamiseksi. Rakennuspalvelu Lindholm on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta, ottaen huomioon yksilölliset tarpeet ja ympäristön hyvinvoinnin.

Valitsemalla Rakennuspalvelu Lindholmin saat kumppanin, joka ymmärtää rakentamisen haasteet ja tarjoaa kattavat palvelut suunnittelusta jälkihuoltoon. Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten Rakennuspalvelu Lindholm voi auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi rakennusprojektin.

KIINNOSTUITKO?

Soita tai lähetä sähköpostia niin kerromme lisää.

Mikko Lindholm

044 533 2661

mikko.lindholm@rp-lindholm.fi

Johanna Lindholm

Toimisto

044 533 2662

johanna.lindholm@rp-lindholm.fi

Juha-Matti Suonpää

Työnjohtaja

044 533 2663

j-m.suonpaa@rp-lindholm.fi

Rakennuspalvelu Lindholm Oy on saanut korkean AA-luottoluokituksen jo vuodesta 2010.