Kvr rakentaminen: kokonaisvaltaista osaamista

Päivämäärä: 8.5.2024
Kategoriat: Yleinen
Kirjoittanut: Johanna Lindholm

Mikä on KVR-urakointi?

KVR-urakointi, eli kokonaisvastuuurakointi, on rakennusprojektin toteutusmalli, jossa yksi urakoitsija vastaa koko rakennushankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta. Rakennuspalvelu Lindholm ottaa vastuulleen projektin hallinnan, työmaan johtamisen sekä lopullisen käyttöönoton.

Tämä malli tarjoaa asiakkaalle selkeitä etuja, kuten yksinkertaistetun kommunikaation ja vähentyneet riskit, koska kaikki vastuu on keskitetty yhdelle toimijalle. Se myös mahdollistaa tiukemman kustannus- ja aikataulukontrollin.

Projektin suunnitteluvaiheen merkitys

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tämä vanha sanonta pitää erityisen hyvin paikkansa rakennusalalla. Projektin alkuvaiheessa tehtävä perusteellinen suunnittelu ja kartoitus ovat avainasemassa onnistuneen lopputuloksen kannalta. Rakennuspalvelu Lindholm aloittaa jokaisen projektin huolellisella tarvekartoituksella, jossa selvitetään asiakkaan todelliset tarpeet ja toiveet.

Tämän pohjalta laaditaan yksityiskohtainen suunnitelma, joka kattaa kaikki projektin vaiheet aina materiaalivalinnoista aikataulutukseen. Tämä varmistaa, että kaikki osapuolet ovat tietoisia projektin tavoitteista ja menettelytavoista.

Rakennusprosessin hallinta

Kun suunnitelma on valmis, siirrytään itse rakennusvaiheeseen. Tässä vaiheessa korostuu tehokas projektinhallinta ja laadunvalvonta. Rakennuspalvelu Lindholmin tehtävänä on varmistaa, että rakennusprosessi etenee suunnitellusti, turvallisesti ja tehokkaasti. Tämä sisältää kaiken työmaan päivittäisestä johtamisesta aikataulujen ja budjetin seurantaan.

Erityistä huomiota kiinnitetään työmaan siisteyteen ja turvallisuuteen, mikä ei ainoastaan suojaa työntekijöitä, vaan myös parantaa työn tehokkuutta ja vähentää häiriötekijöitä.

Viimeistely ja laatu

Rakennusprojektin loppuvaihe on viimeistely, joka on yhtä tärkeä kuin muutkin projektin osat. Tässä vaiheessa tehdään viimeiset tarkastukset ja viilaukset, varmistetaan, että kaikki toimii odotetusti ja että lopputulos vastaa asiakkaan vaatimuksia.

Laatu on Rakennuspalvelu Lindholmille kunnia-asia, ja siksi panostetaan erityisesti viimeistelyyn, jotta jokainen yksityiskohta on kohdallaan. Tämä ei ainoastaan tyydytä asiakasta, vaan myös vahvistaa Rakennuspalvelu Lindholmin mainetta luotettavana rakennuspalveluiden tarjoajana.

Yhteistyö ja kommunikaatio

KVR-urakoinnissa yhteistyö ja avoin kommunikaatio kaikkien projektin osapuolten välillä on elintärkeää. Rakennuspalvelu Lindholm pitää säännöllisesti yhteyttä asiakkaaseen ja kaikkiin alihankkijoihin, jotta kaikki ovat ajan tasalla projektin etenemisestä ja mahdollisista muutoksista.

Tämä läpinäkyvä kommunikaatio auttaa ennaltaehkäisemään ongelmia ja varmistamaan, että kaikki osapuolet voivat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Asiakastyytyväisyys ja jälkihuolto

Projektin päätyttyä Rakennuspalvelu Lindholm ei vain luovuta avaimia ja siirry seuraavaan projektiin. Yritys seuraa aktiivisesti asiakkaan tyytyväisyyttä ja tarjoaa tarvittavaa tukea ja jälkihuoltoa. Tämä voi sisältää kaikkea pienistä korjauksista laajempiin muutostöihin, jos asiakkaan tarpeet muuttuvat.

Tämä pitkäaikainen sitoutuminen asiakassuhteisiin on yksi syy, miksi monet asiakkaat palaavat Rakennuspalvelu Lindholmin luokse uudelleen ja suosittelevat palveluita muille.

Rakennusprojektin kokonaisvaltainen hallinta vaatii syvällistä osaamista ja kokemusta, ja Rakennuspalvelu Lindholm on ylpeä voidessaan tarjota näitä palveluita. KVR-urakointi on tehokas tapa toteuttaa vaativatkin rakennushankkeet sujuvasti ja laadukkaasti.

KIINNOSTUITKO?

Soita tai lähetä sähköpostia niin kerromme lisää.

Mikko Lindholm

044 533 2661

mikko.lindholm@rp-lindholm.fi

Johanna Lindholm

Toimisto

044 533 2662

johanna.lindholm@rp-lindholm.fi

Juha-Matti Suonpää

Työnjohtaja

044 533 2663

j-m.suonpaa@rp-lindholm.fi

Rakennuspalvelu Lindholm Oy on saanut korkean AA-luottoluokituksen jo vuodesta 2010.