Kvr rakentaminen: sujuvaa ja ammattitaitoista

Päivämäärä: 8.5.2024
Kategoriat: Yleinen
Kirjoittanut: Johanna Lindholm

Mikä on KVR-urakointi?

Kokonaisvastuurakentaminen, eli KVR, on rakennusprojektin toteutusmuoto, jossa yksi urakoitsija vastaa koko rakennushankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta. Rakennuspalvelu Lindholm ottaa vastuulleen sekä projektin hallinnan että tekniset yksityiskohdat.

KVR-urakointi tarjoaa asiakkaalle selkeyttä ja helppoutta, sillä kaikki palvelut saadaan yhdestä osoitteesta. Tämä vähentää riskiä väärinkäsityksistä ja nopeuttaa projektin etenemistä.

Projektin suunnittelu ja alkuvaiheet

Projektin onnistuminen alkaa huolellisesta suunnittelusta. Rakennuspalvelu Lindholm aloittaa jokaisen projektin kattavalla tarvekartoituksella, jossa selvitetään asiakkaan toiveet ja tarpeet yksityiskohtaisesti. Tämän pohjalta laaditaan projektin alkusuunnitelma, joka toimii koko urakan perustana.

Alkuvaiheessa Rakennuspalvelu Lindholm kiinnittää erityistä huomiota myös lainsäädännön vaatimuksiin ja rakennusmääräyksiin, varmistaen, että kaikki suunnitelmat ovat niiden mukaisia.

Rakennusprosessin hallinta

Kun suunnitelmat ovat valmiit, Rakennuspalvelu Lindholm siirtyy itse rakennusvaiheeseen. KVR-urakoinnissa korostuu erityisesti projektinhallinnan tärkeys. Rakennuspalvelu Lindholm huolehtii, että kaikki työvaiheet etenevät suunnitellusti ja aikataulussa, sekä että työmaan turvallisuus- ja laatuvaatimukset täyttyvät jatkuvasti.

Projektinhallintaan kuuluu olennaisesti säännöllinen viestintä asiakkaan kanssa. Rakennuspalvelu Lindholm pitää asiakkaan ajan tasalla projektin etenemisestä ja mahdollisista muutostarpeista.

Laadunvarmistus ja viimeistely

Laatu on yksi Rakennuspalvelu Lindholmin keskeisistä arvoista. Yritys varmistaa, että kaikki käytetyt materiaalit ja työmenetelmät ovat parasta mahdollista laatua. Sen lisäksi suoritetaan säännöllisiä laaduntarkastuksia koko projektin ajan.

Viimeistelyvaiheessa Rakennuspalvelu Lindholm kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, jotka tekevät lopputuloksesta viimeistellyn. Tämä vaihe on ratkaiseva, sillä se varmistaa, että lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia.

Ympäristövastuu rakentamisessa

Ympäristön huomioon ottaminen on nykypäivän rakentamisessa välttämätöntä. Rakennuspalvelu Lindholm käyttää rakentamisessa ympäristöystävällisiä materiaaleja ja menetelmiä, ja pyrkii minimoimaan hankkeen ympäristövaikutukset.

Lisäksi yritys kierrättää rakennusjätteen mahdollisimman tehokkaasti ja suosii uusiutuvia energialähteitä aina kun se on mahdollista.

Asiakaspalvelu ja jälkihuolto

Projektin päätyttyä Rakennuspalvelu Lindholm ei jätä asiakasta yksin. Yritys tarjoaa kattavan jälkihuoltopalvelun, joka käsittää muun muassa mahdollisten puutteiden korjaukset ja säännölliset tarkastukset. Näin varmistetaan, että rakennus pysyy hyvässä kunnossa vuosienkin päästä.

Asiakaspalvelu on aina valmiina vastaamaan kysymyksiin ja auttamaan mahdollisissa ongelmatilanteissa. Rakennuspalvelu Lindholmille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen sekä rakennusprosessiin että lopputulokseen.

Yhteenveto

KVR-urakointi on tehokas tapa toteuttaa rakennushankkeita, sillä se vähentää hallinnollista taakkaa ja nopeuttaa projektin läpivientiä. Rakennuspalvelu Lindholm on kokenut ja luotettava rakennusalan ammattilainen, joka sitoutuu tarjoamaan laadukasta ja vastuullista palvelua alusta loppuun.

Valitsemalla Rakennuspalvelu Lindholmin kumppaniksi, voi asiakas olla varma, että rakennusprojekti on hyvissä käsissä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, miten Rakennuspalvelu Lindholm voi auttaa sinua rakennushankkeessasi.

KIINNOSTUITKO?

Soita tai lähetä sähköpostia niin kerromme lisää.

Mikko Lindholm

044 533 2661

mikko.lindholm@rp-lindholm.fi

Johanna Lindholm

Toimisto

044 533 2662

johanna.lindholm@rp-lindholm.fi

Juha-Matti Suonpää

Työnjohtaja

044 533 2663

j-m.suonpaa@rp-lindholm.fi

Rakennuspalvelu Lindholm Oy on saanut korkean AA-luottoluokituksen jo vuodesta 2010.