Rakennuspalvelut Lindholm: tehokasta kvr rakentamista

Päivämäärä: 8.5.2024
Kategoriat: Yleinen
Kirjoittanut: Johanna Lindholm

KVR-rakentamisen perusteet

Kokonaisvastuurakentaminen, eli KVR, tarjoaa tilaajalle selkeän ja yksinkertaisen tavan hallita rakennusprojekteja. Yksi sopimus kattaa kaikki rakennusprojektin vaiheet suunnittelusta toteutukseen, mikä vähentää tilaajan hallinnollista taakkaa ja tehostaa kommunikaatiota.

Rakennuspalvelu Lindholm tarjoaa projektin kumppanina vuosien kokemuksen ja asiantuntemuksen. Rakennuspalvelu Lindholm huolehtii, että kaikki projektin yksityiskohdat suunnitellaan ja toteutetaan ammattitaidolla.

Projektin sujuvuus ja aikataulujen hallinta

KVR-rakentamisessa aikataulujen pitävyys on yksi keskeisimmistä eduista. Koska vastuu projektista on yhdellä toimijalla, Rakennuspalvelu Lindholm voi taata, että aikataulut pitävät ja projekti etenee suunnitellusti. Tämä vähentää riskejä ja mahdollisia viivästyksiä, jotka voivat muutoin syntyä useiden eri toimijoiden koordinoinnista.

Rakennuspalvelu Lindholm pitää kiinni sovituista aikatauluista ja varmistaa, että jokainen projektin vaihe etenee joutuisasti ja tehokkaasti. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa.

Budjetin hallinta

KVR-urakointimallissa budjetin hallinta on selkeää ja läpinäkyvää. Koska koko projekti sovitaan etukäteen yhden urakoitsijan kanssa, Rakennuspalvelu Lindholm pysyy tehokkaasti sovitussa budjetissa. Yllättäviä kustannuksia ei pääse syntymään, kun kaikki osa-alueet ja mahdolliset riskit on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa.

Rakennuspalvelu Lindholmilla on vankka kokemus siitä, miten budjetti pidetään kurissa ilman, että laadusta tingitään. Tämä takaa, että asiakas voi luottaa siihen, että rahoille saadaan paras mahdollinen vastine.

Joustavuus muutosten hallinnassa

Projektin aikana voi ilmetä tarve muutoksille, oli kyseessä tilaajan toiveiden muutos tai odottamattomat olosuhteet. KVR-rakentamisessa joustavuus on avainasemassa, ja Rakennuspalvelu Lindholm varmistaa, että se voi mukautua muuttuviin tilanteisiin ilman suuria häiriöitä projektin kulkuun.

Rakennuspalvelu Lindholm tarjoaa ratkaisuja, jotka eivät ainoastaan vastaa alkuperäisiä suunnitelmia, vaan myös parantavat lopputulosta ja asiakastyytyväisyyttä.

Laadun varmistaminen

Laatu on yksi tärkeimmistä tekijöistä rakennusprojekteissa. KVR-urakointimallissa laadunvalvonta on jatkuvaa ja systemaattista, koska kaikki projektin osa-alueet ovat yhden urakoitsijan hallinnassa. Tämä tarkoittaa, että jokainen työvaihe täyttää korkeat laatuvaatimukset.

Rakennuspalvelu Lindholm panostaa erityisesti siihen, että lopputulos ei ainoastaan täytä, vaan ylittää asiakkaan odotukset. Laadukas työnjälki on Rakennuspalvelu Lindholmille kunnia-asia.

Ympäristövastuullisuus rakentamisessa

Ympäristön huomioon ottaminen on nykypäivän rakentamisessa välttämätöntä. KVR-projekteissa ympäristövastuullisuus integroidaan osaksi kaikkia prosesseja alusta alkaen. Tämä kattaa muun muassa materiaalivalinnat, jätteenhallinnan ja energiatehokkuuden.

Rakennuspalvelu Lindholm sitoutuu kestävän kehityksen periaatteisiin, mikä näkyy kaikessa toiminnassa. Rakennuspalvelu Lindholm pyrkii minimoimaan rakentamisen ympäristövaikutukset ja edistämään ekologisesti kestäviä ratkaisuja.

Kokonaisvastuurakentaminen on tehokas tapa toteuttaa rakennusprojekteja. Se tarjoaa monia etuja, kuten kustannustehokkuuden, aikataulujen pitävyyden ja laadun varmistamisen. Valitsemalla Rakennuspalvelu Lindholm saat kumppanin, joka on sitoutunut projektisi menestykseen alusta loppuun.

KIINNOSTUITKO?

Soita tai lähetä sähköpostia niin kerromme lisää.

Mikko Lindholm

044 533 2661

mikko.lindholm@rp-lindholm.fi

Johanna Lindholm

Toimisto

044 533 2662

johanna.lindholm@rp-lindholm.fi

Juha-Matti Suonpää

Työnjohtaja

044 533 2663

j-m.suonpaa@rp-lindholm.fi

Rakennuspalvelu Lindholm Oy on saanut korkean AA-luottoluokituksen jo vuodesta 2010.