Rakennuspalvelu Lindholm: kvr rakentamisen ammattilaiset

Päivämäärä: 8.5.2024
Kategoriat: Yleinen
Kirjoittanut: Johanna Lindholm

KVR-urakointi: Mitä se tarkoittaa?

KVR-urakointi, eli kokonaisvastuurakentaminen, on rakennusprojektien hallintamalli, jossa yksi urakoitsija ottaa vastuulleen koko rakennusprojektin suunnittelusta toteutukseen. Rakennuspalvelu Lindholm vastaa kaikista projektin vaiheista, mukaan lukien alihankkijoiden hallinnasta ja aikataulutuksesta. KVR-mallin etuna on, että asiakkaan ei tarvitse itse koordinoida eri toimijoita, mikä säästää sekä aikaa että resursseja.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että Rakennuspalvelu Lindholm huolehtii kaikista yksityiskohdista, alkaen tontin valmistelusta aina lopulliseen käyttöönottoon asti. Asiakkaan rooli projektissa keskittyy lähinnä vaatimusten määrittelyyn ja lopputuloksen hyväksymiseen.

Projektin sujuvuus ja aikataulut

Yksi KVR-urakoinnin suurimmista eduista on projektin sujuvuus. Koska kaikki vastuut ovat yhdellä toimijalla, kommunikaatiovirheet vähenevät ja päätöksenteko nopeutuu. Tämä johtaa usein siihen, että projektit valmistuvat nopeammin verrattuna perinteisiin rakennusprojekteihin, joissa vastuut jakautuvat useille eri tahoille.

Aikataulujen pitävyys on Rakennuspalvelu Lindholmille erittäin tärkeää. Yritys on sitoutunut noudattamaan sovittuja aikatauluja, ja kokemuksensa ansiosta pystyy ennakoimaan ja hallitsemaan mahdolliset riskit, jotka voisivat viivästyttää projektin valmistumista.

Kustannustehokkuus

KVR-urakointi on myös kustannustehokas tapa toteuttaa rakennusprojekteja. Kun kaikki palvelut ovat yhden sopimuksen piirissä, hallinnolliset kulut pienenevät. Lisäksi Rakennuspalvelu Lindholmin kyky hallita koko projektia kokonaisvaltaisesti mahdollistaa resurssien optimaalisen käytön.

Rakennuspalvelu Lindholmille on tärkeää pysyä sovitussa budjetissa. Alkuvaiheen tarkka suunnittelu ja kustannusarviot varmistavat, että yllättäviä kuluja ei pääse syntymään. Tämä on erityisen tärkeää suurille toimijoille, jotka tarvitsevat taloudellista ennustettavuutta.

Laatu ja ammattitaito

Laadukas lopputulos on jokaisen rakennusprojektin ydin. KVR-urakoinnissa laatu varmistetaan systemaattisella prosessien hallinnalla ja ammattitaitoisen henkilöstön avulla. Rakennuspalvelu Lindholmin tiimi koostuu alansa parhaista asiantuntijoista, jotka ovat kokeneita niin suunnittelussa kuin toteutuksessakin.

Jokainen projekti on Rakennuspalvelu Lindholmille yhtä tärkeä, ja yritys pyrkii aina ylittämään asiakkaiden odotukset. Tämä tarkoittaa sitä, että käytetään vain parhaita materiaaleja ja noudatetaan tiukimpia rakennusstandardeja.

Ympäristövastuu ja kestävyys

Ympäristövastuullisuus on nykypäivän rakentamisessa avainasemassa. KVR-urakoinnissa Rakennuspalvelu Lindholm huomioi ympäristönäkökohdat jo suunnitteluvaiheessa, ja pyrkii minimoimaan rakentamisen ympäristövaikutukset. Tämä sisältää muun muassa jätteiden kierrätyksen, energiatehokkaiden materiaalien käytön ja työmaan päästöjen hallinnan.

Kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat Rakennuspalvelu Lindholmin toimintaa. Yritys uskoo, että vastuullinen rakentaminen luo parempaa tulevaisuutta kaikille.

Asiakaskokemus ja yhteistyö

Asiakastyytyväisyys on Rakennuspalvelu Lindholmille ensiarvoisen tärkeää. KVR-urakoinnissa asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat keskiössä koko projektin ajan. Yritys pyrkii aktiiviseen ja avoimeen vuoropuheluun asiakkaidensa kanssa, jotta voi varmistaa heidän tyytyväisyytensä lopputulokseen.

Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on myös olennainen osa onnistunutta projektia. Rakennuspalvelu Lindholmilla on laaja verkosto luotettavia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa työskentelee saumattomasti projektin jokaisessa vaiheessa.

Yhteenveto

KVR-urakointi tarjoaa monia etuja perinteiseen rakentamiseen verrattuna. Projektin hallinnan keskittäminen yhdelle toimijalle nopeuttaa prosesseja, vähentää kustannuksia ja parantaa lopputuloksen laatua. Rakennuspalvelu Lindholm on sitoutunut tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista palvelua, olipa kyseessä sitten toimistotilojen rakentaminen tai hoivatilojen rakentaminen.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää KVR-urakoinnista tai tarvitset kokeneen kumppanin seuraavaan projektiisi, ota yhteyttä. Rakennuspalvelu Lindholm on täällä auttaakseen.

KIINNOSTUITKO?

Soita tai lähetä sähköpostia niin kerromme lisää.

Mikko Lindholm

044 533 2661

mikko.lindholm@rp-lindholm.fi

Johanna Lindholm

Toimisto

044 533 2662

johanna.lindholm@rp-lindholm.fi

Juha-Matti Suonpää

Työnjohtaja

044 533 2663

j-m.suonpaa@rp-lindholm.fi

Rakennuspalvelu Lindholm Oy on saanut korkean AA-luottoluokituksen jo vuodesta 2010.