Mikä on toimitilarakentaminen?

Päivämäärä: 8.5.2024
Kategoriat: Yleinen
Kirjoittanut: Johanna Lindholm

Hoivatilojen suunnittelu ja toteutus

Rakennuspalvelu Lindholm suunnittelee ja toteuttaa hoivatiloja, jotka vastaavat sekä asukkaiden että henkilökunnan tarpeita. Suunnitteluprosessissa keskitytään luomaan tiloja, jotka ovat sekä toiminnallisia että viihtyisiä. Tämä tarkoittaa, että tilojen tulee olla esteettömiä, turvallisia ja kodinomaisia, jotta ne tukevat asukkaiden hyvinvointia ja arjen sujuvuutta.

Yhteistyö asiakkaan kanssa on keskeistä koko projektin ajan. Asiakas voi vaikuttaa tilojen suunnitteluun ja varmistaa, että lopputulos vastaa hänen tarpeitaan ja toiveitaan. Rakennuspalvelu Lindholm huolehtii, että kaikki viranomaismääräykset täyttyvät ja että rakennusprojekti etenee suunnitellusti.

Avaimet käteen -palvelu

Rakennuspalvelu Lindholm tarjoaa hoivatilojen rakentamisessa avaimet käteen -palvelua, joka kattaa kaikki rakennusprojektin vaiheet alusta loppuun. Palvelu sisältää tarvekartoituksen, tontin hankinnan, rakennuslupien hankkimisen, itse rakentamisen sekä tilojen lopullisen käyttöönoton. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia projektin eri vaiheista, vaan voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa, kun Rakennuspalvelu Lindholm hoitaa rakentamisen.

Tämä palvelumalli vähentää asiakkaan riskiä ja tekee toimitilarakentamisesta huomattavasti helpompaa. Asiakas saa käyttöönsä laadukkaat ja toimivat tilat sovittuna päivänä, ilman suuria alkuinvestointeja.

Hoivakotien vuokrausmalli

Rakennuspalvelu Lindholm tarjoaa myös mahdollisuuden hoivakotien rakennuttamiseen vuokramallilla. Tämä tarkoittaa, että asiakas ei osta tiloja itselleen, vaan vuokraa ne Rakennuspalvelu Lindholmilta. Vuokramalli on turvallinen ja taloudellisesti järkevä vaihtoehto, erityisesti palveluntuottajille, jotka haluavat välttää suuret pääomainvestoinnit.

Vuokrasopimus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, ja se sisältää kaikki palvelut tilojen ylläpidosta ja hallinnoinnista. Asiakas voi vaikuttaa tilojen suunnitteluun ja varmistaa, että lopputulos palvelee hänen liiketoimintaansa parhaalla mahdollisella tavalla.

Laatu ja yhteistyö

Rakennuspalvelu Lindholm sitoutuu korkeaan laatuun kaikissa toimitilarakentamisen projekteissa. Laatu tarkoittaa paitsi rakennusten teknistä laatua, myös sitä, että tilat vastaavat käyttäjien tarpeita ja odotuksia. Yhteistyö asiakkaan kanssa on avain onnistuneeseen projektiin, ja Rakennuspalvelu Lindholm panostaa avoimeen kommunikaatioon ja asiakkaan tarpeiden huomioimiseen koko projektin ajan.

Laadukkaat toimitilat syntyvät yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja Rakennuspalvelu Lindholm on luotettava kumppani toimitilarakentamisen kaikissa vaiheissa.

Yhteenveto

Toimitilarakentaminen on monipuolinen prosessi, joka vaatii ammattitaitoa, tarkkaa suunnittelua ja tehokasta projektinhallintaa. Rakennuspalvelu Lindholm on erikoistunut erityisesti hoivatilojen rakentamiseen, tarjoten asiakkailleen kattavia palveluita suunnittelusta käyttöönottoon. Avaimet käteen -palvelu ja vuokrausmalli tekevät toimitilarakentamisesta helppoa ja turvallista, mahdollistaen laadukkaat ja toimivat tilat ilman suuria alkuinvestointeja.

Valitsemalla Rakennuspalvelu Lindholm kumppaniksesi toimitilarakentamisessa, voit olla varma, että projektisi on ammattilaisten käsissä alusta loppuun.

KIINNOSTUITKO?

Soita tai lähetä sähköpostia niin kerromme lisää.

Mikko Lindholm

044 533 2661

mikko.lindholm@rp-lindholm.fi

Johanna Lindholm

Toimisto

044 533 2662

johanna.lindholm@rp-lindholm.fi

Juha-Matti Suonpää

Työnjohtaja

044 533 2663

j-m.suonpaa@rp-lindholm.fi

Rakennuspalvelu Lindholm Oy on saanut korkean AA-luottoluokituksen jo vuodesta 2010.